Behang
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
modern  door HannaHome Dekorasyon , Modern

Behang

Behang

Inspiratie en ideeën, maar ook tips over het aanbrengen van behang en de juiste professional om je daarbij te begeleiden vind je hier op homify.
Inspiratie en ideeën, maar ook tips over het aanbrengen van behang en de juiste professional om je daarbij te begeleiden vind je hier op homify.

Behang

Muurvullend fotobehang aan je wand?

Behang aan de wand vormt een prachtige blikvanger in je huis. De mogelijkheden om te kiezen zijn ontzettend uitgebreid. Kies je voor een hip design of houd je meer van klassiek. Natuurlijk kan het ook een afbeelding zijn die muurvullend op de wand wordt aangebracht. We hebben het dan over fotobehang waarop een prachtige afbeelding staat. De mogelijkheden zijn legio en kunnen helemaal aangepast worden aan jouw smaak. Fotobehang brengt een prachtige afbeelding bij je in huis. Er kan een gebouw op staan of een mooie auto. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een ver strand of een bekend monument in een wereldstad. Ben jij iemand die zelf graag mooie foto’s maakt, dan kan je die natuurlijk ook gebruiken. Ontwerp een schitterende collage met je eigen fotomateriaal en laat die omzetten in prachtig fotobehang. Jouw wand wordt dan bedekt met fotomateriaal dat echt gevoelswaarde heeft.

Behangpapier vakkundig op de muur aanbrengen?

Behang kan je verkrijgen in allerlei materialen. Zo kun je kiezen voor heel dunne vliesbedekking maar ook voor het meer traditionele behangpapier. Je krijgt het aangeleverd op rollen en kunt het zelf op de muur plakken als je wilt. Voor een goed effect is het wel aan te raden dat je dit al een keer eerder hebt gedaan. Behangpapier laat zich goed verwerken maar voor een strak effect bestaan er nogal wat behangerstrucs. Wil je hierover meer weten, dan is ons forum de aangewezen plek om er vragen over te stellen. De websites van homify vind je in bijna dertig landen en de gebruikers van ons forum wonen en werken daar ook. Stel jij dus een vraag over het werken met behangpapier, dan bereik je daarmee een internationaal gezelschap van geïnteresseerden. Een beter klankbord voor jouw vragen over het verwerken van behangpapier kun jij jezelf niet wensen.

Vliesbehang door een professional laten aanbrengen?

Hierboven kwam het vliesbehang al even ter sprake. Deze bedekking van je wand is heel erg dun. Daarnaast is het materiaal bijzonder sterk. Bij het bedekken van je wand biedt dit grote voordelen. Weet je hoe je met vliesbehang moet omgaan, dan is het uiteindelijke resultaat opvallend strak. Vliesbehang kan stotend worden geplakt, waardoor je ook bij strijklicht op je wand geen van de aanwezige naden ziet. Wordt bij papieren behang al enige ervaring geëist, bij vliesbehang is dit zo mogelijk nog belangrijker. Ook in dit geval helpt het mee als je vragen over het behangen stelt op ons internationale forum. Maar eigenlijk raden we je aan om het behangen door een professional te laten doen. Deze houdt zich dagelijks met dit werk bezig en is bij uitstek in staat om het vliesbehang of papieren behang zonder hobbels en naadloos op de muur te plakken.

Gratis consult of offerte voor kinderbehang aanvragen?

Maar hoe kan je er zeker van zijn dat je de goede professional kiest? Hier komt de service van homify in beeld. Als internationale organisatie beheren wij een uitgebreide database met deskundigen over de hele wereld. Goede deskundigen bij jou in de buurt hebben zich bij ons laten registreren. Denk jij na over leuk kinderbehang in de kamer van je kind, vraag dan gerust bij ons een offerte of consult aan. Ook voor het aanbrengen van vliesmateriaal of papieren behang staan in jouw omgeving deskundige professionals klaar. Het aardige van het aanvragen van een offerte of consult bij homify is, dat deze service volledig gratis is. Wanneer wij jouw aanvraag ontvangen combineren wij deze direct met onze database. Jij kunt hierbij zelf kiezen of je in contact wilt worden gebracht met één professional of met meerderen.

Sloophout behang als vertrekpunt voor een nieuw interieur?

Helemaal trendy is momenteel het sloophout behang. Met zo’n sterk design breng je precies de gewenste sfeer in huis. Natuurlijk pas je hier de meubels bij aan, want sloophout behang opent de leukste mogelijkheden om mee te variëren. Richt de ruimte in met sloophout vakkenkastjes of zet in de kinderkamer naast het sloophout behang een sloophout designstoel voor kinderen neer. Het behang aan je muur vormt zo het vertrekpunt voor een verfrissend nieuw interieur. Ook nu geldt hetzelfde als hiervoor: Bedenk jij de inrichting van de ruimte helemaal zelf of praat je erover op ons forum. Je zult verbaast zijn hoeveel goede ideeën je krijgt wanneer je met andere belangstellenden overlegt. Wist je trouwens al dat op ons forum ook heel veel deskundigen actief zijn? Met vragen over sloophout behang weten zij wel raad!

Is behang kopen makkelijk?

Heb je eenmaal de keuze gemaakt voor een bepaald type behang, dan is behang kopen de volgende stap. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst weten hoeveel je ervan nodig hebt. Kijk naar de breedte van de rollen en de lengte ervan. Daarna meet je de breedte en hoogte van de muren. Nu kun je uitrekenen hoeveel banen behang en hoeveel rollen je nodig hebt. Maar daarmee ben je nog niet klaar. Voor een geslaagd resultaat zal een bepaalde hoeveelheid snijverlies moeten worden ingecalculeerd. Want ga maar na, een baan behang kan niet op de helft van de muur eindigen. Voor een vlekkeloos en glad resultaat begin je in zo’n geval bovenaan met een nieuwe rol. Behang kopen vergt dus een nauwkeurige meting  waarbij je het aantal banen dat uit een rol kan goed in het oog moet houden.

Inspiratie opdoen rond retro behang?

Ga jij voor moderne stijl, dan is retro behang een geslaagde keus. Zeker als je de ruimte waar het behang komt helemaal opnieuw inricht. Je kunt dan bij dit behang de mooiste meubels kopen. Je kunt je hele huis behangen in één stijl, maar je kunt ook per kamer voor een ander design kiezen. Blader de foto’s op onze website eens door en doe inspiratie op rond de keuze van goed retro behang. Het past in je woonkamer maar ook in de gang. Richt je één van de slaapkamers opnieuw in, dan is ook hier het retro behang een stijlvolle keuze.

Steigerhout behang goed verlichten?

Helemaal in de ban van naturel, dan is ook steigerhout behang absoluut een trendy mogelijkheid. Natuurlijke kleuren vullen jouw wand en door het ruime aanbod van steigerhouten meubels, trek je dit design heel gemakkelijk in de woonruimte door. Steigerhouten tinten zijn uiterst smaakvol en vragen om een goede keuze van bijpassend licht. Denk aan verlichting die smaakvol langs de muren strijkt en stel in ons forum aan anderen vragen hierover. Het aantal leuke ideeën dat je zo krijgt levert voldoende inspiratie op voor een geslaagd resultaat. Veel plezier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!