Eigentijdse en eigenzinnige naambordjes door Homify NL | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Homify NL
Homify NL

Homify NL

Homify NL
Homify NL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Eigentijdse en eigenzinnige naambordjes

Woont u in een mooi huis, dan wilt u uw familienaam natuurlijk mooi presenteren. Een mooi naambord op de voorgevel, drukt echt een persoonlijke stempel op uw huis.

 • boomblad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"} door Homify NL,

  boomblad

  Dit van natuurlijk materiaal gemaakte naambord in de vorm van een boomblad siert uw huis op chique en subtiele wijze en kan een uitdrukking zijn van uw voorliefde voor de natuur.

 • kindernaambord: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"} door Homify NL,

  kindernaambord

  Voor kindernamen is er ruimte voor speelse ontwerpen, die de voorliefdes van het kind uitdrukken. Het is een waar plezier om een jong kind daarbij te betrekken.

  Bij het bedrijf Kunstzinnig in Opdracht kunt u een gepersonaliseerd naambord helemaal naar uw wensen laten ontwerpen. Het gebruikte materiaal is trespa, een duurzaam en weersbestendig mengsel dat bestaat uit hars en houtvezels. Het ontwerp wordt met de hand afgewerkt. Wilt u ook zo’n esthetisch kunstwerkje voor uw deur, dan kunt u hier meer informatie lezen.

Admin-Area