Recreatiewoning Zwanburgerpolder door OX architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OX architecten
OX architecten
OX architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Recreatiewoning Zwanburgerpolder

Op een eiland in de Kagerplassen, Zuid Holland, is op de plaats van een voormalige recreatiewoning een nieuwe recreatiewoning met kelder gerealiseerd. De bouwmogelijkheden op dit kavel waren zeer beperkt maar door een kelder onder de woning te bouwen bleek er de mogelijkheid om onder de ruime woonlaag ook volwaardige slaapkamers te realiseren. Door de begane grondvloer iets hoger te plaatsen, is het mogelijk om in de kelder bovenlichten te maken die alle slaapkamers van daglicht voorzien.

In nauw overleg met de opdrachtgever is gekomen tot een ontwerp waarbij de binding met het omringende water zowel vanuit de woning als vanaf de terrassen geoptimaliseerd is en zij er dus maximaal kunnen genieten van het prachtige uitzicht op het meer en de omringende polders.

Admin-Area