Fotowerk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Aardse Kunst
Aardse Kunst
Aardse Kunst
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Fotowerk

In opdracht kan een foto afgewerkt worden op weerbestendig materiaal, waar rechtstreeks op geprint wordt. Het werk kan dan buiten aangebracht worden in uw tuin: op een muur of een schutting. De buitenfoto’s worden strak opgespannen in een aluminium frame, dat niet zichtbaar is aan de voorkant. Zo kan een schutting of een blinde muur in een Jordaanse rotswand of authentieke Romeinse muur transformeren. Vooral aantrekkelijk in de wintermaanden. In de zomer gaat de afbeelding een relatie aan met de begroeiing. Het opspannen en aanbrengen wordt geheel verzorgd, omdat het een erg precies werkje is. De foto’s tonen een schutting waarop een foto van een stuk rots uit de Peloponnesos is aangebracht in een stadstuin in Haarlem en een andere op de muur van een klein plaatsje.

 • Schutting foto: modern door Aardse Kunst, Modern

  Schutting foto

  Een panorama-foto van een detail van een rotswand in de Peloponessos, Griekenland. Geprinte foto op weerbestendig buitendoek, strak gespannen, onzichtbaar, op een aluminium frame. Afmeting: 320 x 82 cm.

 • Tuinfoto: modern door Aardse Kunst, Modern

  Tuinfoto

  Ook op een klein binnenplaatsje is het mogelijk een buitenfoto aan te brengen

 • Peloponessos rots Moderne tuinen van Aardse Kunst Modern

  Peloponessos rots

Admin-Area