Home-entertainment kast | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OD-V
OD-V
OD-V
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Home-entertainment kast

Voor deze klant hebben we een slimme oplossing bedacht om de routing via de deur in de hoek naar de tuin goed begaanbaar te houden. De linkerdeur van de kast scharniert op de helft van de zijkant van de kast waardoor deze als hij open is strak tegen de muur uitkomt. De rechterdeur van het televisiegedeelte sluit op de meest rechtse deur. Deze dubbele deur voor het meest rechtse deel van de kast kan nog steeds open. Qua materiaal en volume is de kast in Harmonie met de hele ruimte. 

  • Home-entertainment kast Minimalistische woonkamers van OD-V Minimalistisch

    Home-entertainment kast

  • Home-entertainment kast Minimalistische woonkamers van OD-V Minimalistisch

    Home-entertainment kast

Admin-Area