Anyway Doors

Moderne glazen deuren

Moderne glazen deuren als blikvanger in je hedendaags interieur.


Glazen deuren van Anyway Doors creëren een ruimtelijk gevoel en extra lichtinval, hierdoor worden ze vaak als een blikvanger geplaatst tussen inkom en woonkamer. Elke glazen deur wordt volledig op maat gemaakt en zijn als enige voorzien van een gepatenteerd sluitsysteem waardoor ze tochvrij en akoestisch afsluiten. Met dit sluitsysteem kan de deur naar wens 90° of 180° geopend worden.

Het ruime gamma glazen deuren is steeds uitgerust met onzichtbare scharnieren, zonder vloerveer zodat er vooraf geen voorzieningen in vloer ingebouwd dienen te worden!

 • Moderne glazen deur op maat Anyway Doors Glazen deuren

  Moderne glazen deur op maat

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["MX"] [Published] Puertas de interior: ¡10 diseños diferentes!
  ["MX"] [Published] Ideas de puertas modernas para tu casa (te van a encantar)
  ["IN"] [Published] 20+ modern door ideas for your home

  Moderne glazen deur met minimalistisch kozijn rondom het glas zodat een goede afdichting bekomen wordt voor tocht en akoestiek. De scharnieren zijn bevestigd aan het kozijn zodat niets in de vloer ingebouwd of verankerd wordt. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden (=anyway). De deur kan instelbaar 90° of 180° doorslaand openen, volledig geluidloos en handenvrij.

 • Dubbele glazen deuren Anyway Doors Glazen deuren

  Dubbele glazen deuren

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["MX"] [Published] Puertas de cristal: ¡10 diseños fantásticos!
  ["MX"] [Published] Ideas de puertas modernas para tu casa (te van a encantar)
  ["IN"] [Published] 20+ modern door ideas for your home

  Dubbele glazen deuren op maat.

  Dubbele glazen deur zonder vloerveer, uitgevoerd in doorzichtig glas met een minimalistisch aluminium kozijn. Het kozijn zorgt zowel voor afdichting als positionering van de deur en werkt volledig geluidloos. De deur kan naar wens 90° of 180° openen in beide richtingen, zonder inbouwdelen in de vloer.

 • Moderne glazen deur Anyway Doors Glazen deuren

  Moderne glazen deur

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["MX"] [Published] Puertas de cristal: ¡10 diseños fantásticos!

  Tochtvrije glazen deuren.
  De meerwaarde zit in de perfecte afsluiting, waardoor glazen deuren van Anyway Doors steeds met een kozijn uitgerust worden. Het minimalistische kozijn is naar keuze zichtbaar of onzichtbaar, waardoor elke glazen deur zowel tochtvrij als akoestisch zeer goed afsluiten! Het gepatenteerd sluitsysteem is doordacht ontworpen en werd getest om 200.000 keer open en toe te gaan. Onder de glazen deur zit een verplichte ventilatiekier van 10mm.

 • Glazen deur badkamer Anyway Doors Glazen deuren

  Glazen deur badkamer

  Moderne glazen deur in doorzichtig glas tussen nachthal en badkamer. Het helder glas maximaliseert de lichtinval naar de hal en creëert een ruimtelijke sfeer.

 • Grote glazen deur Anyway Doors Glazen deuren

  Grote glazen deur

  Imposante glazen deur in mat gezuurd glas op innovatieve taatsscharnieren die niet in de vloer ingebouwd worden.

 • Design glazen deur met zijpaneel Anyway Doors Ramen & deurenDeuren

  Design glazen deur met zijpaneel

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] 6 tips om jouw huis beter te beveiligen dan Fort Knox!

  Een variant op een dubbele glazen deur, waarbij het kleine paneel mee geopend kan worden als grote stukken verhuisd worden. Het frame rondom het glas geeft een moderne uitstraling, maar zorgt ook voor een perfecte afdichting van de deur die instelbaar 90° of 180° kan openen.

 • Mat glazen deur op maat Anyway Doors Glazen deuren

  Mat glazen deur op maat

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["AR"] [Published] 16 Formas super geniales de decorar las puertas de casa

  Moderne glazen deur met kozijn.

  Elke glazen deur van Anyway Doors is uitgerust met een kozijn, in dit geval een minimalistisch aluminium blokkozijn, dat bovenop de afgewerkte deuropening geplaatst wordt. Het kozijn zorgt voor een perfecte afdichting en laat de deur naar wens 90° of 180° openen, dit volledig geluidloos en handenvrij.

 • Moderne glazen deur en vaste glazen wand Anyway Doors Deuren

  Moderne glazen deur en vaste glazen wand

  Moderne glazen deuren en glazen wanden.

  Anyway Doors maakt glazen wanden en glazen deuren op maat, die gebruikt worden als afscheiding tussen kantoren. De glazen wanden zijn ontworpen om optimale transparantie te bieden in kantooromgevingen. De functionele meerwaarde van de systemen van Anyway zit enerzijds in de scharniertechniek met comfortsluiting en de sluittechniek in de glazen deuren die het mogelijk maakt om de deur desgewenst in beide richtingen te laten draaien. Dit alles zonder inbouwelementen in de vloer of plafond! Alle technieken zijn modulair vormgegeven, wat inhoudt dat zowel de scharnierzijde als de draairichting later gewijzigd kan worden, voor optimale flexibiliteit.

Admin-Area