Moderne taatsdeuren op maat | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Anyway Doors
Anyway Doors
Anyway Doors
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne taatsdeuren op maat

Innovatieve taatsdeuren op maat.


Sommigen noemen het een taatsdeur. Anyway Doors spreekt van een “Room Divider”. Een unieke taatsdeur van formaat die je dankzij innovatieve taatsscharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer. Het plaatsen van een “Room Divider” taatsdeur kan dus zowel in nieuwe als in bestaande woningen en kantoren.

Ook de jury van de Red Dot Award is vol lof over het ontwerp en reikt Anyway Doors dan ook een Red Dot Design Award: product design 2015 uit voor het innovatieve taatsdeur concept.

Taatsdeuren draaien om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze de kamer een zekere grandeur. Enige nadeel was dat het scharniersysteem in de vloer moest worden ingebouwd. De gloednieuwe 360° taatsscharnier maakt hier een eind aan.

Admin-Area