verbouwing en uitbreiding woning Groede door Obliq Architectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Obliq Architectuur
Obliq Architectuur

Obliq Architectuur

Obliq Architectuur
Obliq Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

verbouwing en uitbreiding woning Groede

In Groede is een woning van eind 1800 volledig verbouwd en uitgebreid. Enkele wanden en wat vloerbalken zijn behouden en uiteraard de prachtige voorgevel. Vervolgens zijn vloer, wanden en dak geïsoleerd, is de indeling beneden en boven geheel gewijzigd en is er een uitbouw van 7m lengte aan toegevoegd. Middenin de woning is de trap naar boven geplaatst onder een lichtstraat in het dak en langs een toekomstige boekenmuur van 7m hoog. Ramen en dakramen in de woning werpen licht in het gehele huis. Door de woonkamer in de uitbouw met 40cm te verdiepen is deze ruimte 3m hoog en zijn woon- en eetkamer visueel subtiel gescheiden. Het terras achter de woonkamer is eveneens verdiept waardoor de binnenruimte naar buiten doorloopt.

  • woonruimte: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • opname originele woning: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  •  eerste schetsen en plattegronden: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • visualisatieschetsen interieur en exterieur: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • maquette woning: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • maquette uit elkaar gehaald: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • uitvoering ruwbouw: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • uitvoering afbouw: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • voorzijde na oplevering: modern  door Obliq Architectuur, Modern
  • hal en lichtstraat boven trap: modern  door Obliq Architectuur, Modern

Admin-Area