Zolderkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Zolderkamer

Thomashuis Renkum maakt deel uit van De Drie Notenboomen. In Thomashuis Renkum bieden ze acht mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Door alle zorg aan de bewoners was er niet veel aandacht geweest voor een huiselijke sfeer in het privé gedeelte van de ondernemers op de zolder van de woning. Hier is doormidden van een speels Tv-meubel, en een balans in het kleurgebruik, een samenhangend geheel ontstaan. Voor meer informatie over Thomashuizen kijk op: Thomashuis Renkum

  • Steigerhouten TV-meubel van Sooph Interieurarchitectuur Landelijk

    Steigerhouten TV-meubel

    Om van de woonkamer een samenhangend geheel te maken hebben we een meubel ontworpen waarin alle functies 'verstopt' zijn. In dit meubel zit alle apparatuur, TV en opbergruimte voor wijn, boeken e.d. De sloophouten latjes geven de ruimte kleur.

  • Zolderkamer Landelijke woonkamers van Sooph Interieurarchitectuur Landelijk

    Zolderkamer

    Deze zolderkamer die functioneert als woonkamer was onsamenhangend. Door het inbrengen van kleur op de wand en in het Tv-meubel werd het interieur een eenheid. Het Tv-meubel bakent de zithoek af en geeft het geheel body.

Admin-Area