Interne verbouwing keuken en woonkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur

Sooph Interieurarchitectuur

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interne verbouwing keuken en woonkamer

Deze woning bestond uit veel kleine ruimtes en bijbouwen. De kleine keuken is samengevoegd met de eetkamer en heeft een strakke en eigentijdse vormgeving gekregen. Door het verwijderen van de wand is er een mooie grote ruimte ontstaan. De oorspronkelijke woonkamer is even groot gebleven, maar door het verwijderen van de grote schouw hebben alle gewenste onderdelen een plek kunnen krijgen. De uitstraling is warm en comfortabel.

 • Moderne greeploze keuken Moderne keukens van Sooph Interieurarchitectuur Modern

  Moderne greeploze keuken

  Deze keuken oogt ruim door de greeploze en strakke uitvoering. De keuken is lekker licht geworden. De grote lades bieden veel opbergruimte.

 • Woonkamer met open keuken Moderne woonkamers van Sooph Interieurarchitectuur Modern

  Woonkamer met open keuken

  Mooie open keuken gecreëerd door de bestaande muur tussen de keuken en de woonkamer te verwijderen.

  Er is nu meer licht en ruimte in de woonkamer. De keuken is een prettige ruimte geworden en er ontstaat meer interactie met de visite in de woonkamer tijdens het koken.

 • Moderne greeploze keuken Moderne keukens van Sooph Interieurarchitectuur Modern

  Moderne greeploze keuken

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] à la crème Keuken
  ["CA"] [Published] 10 deliciously creamy kitchens

  Deze keuken oogt ruim door de greeploze en strakke uitvoering. De keuken is lekker licht geworden. De grote lades bieden veel opbergruimte.

Admin-Area