Vilten sloffen uit Mongolië! door esgii | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
esgii
esgii
esgii
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vilten sloffen uit Mongolië!

Alle sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm. De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuil afstotend.

Koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd!

 • Vilten damesslof Rose blue van esgii Landelijk

  Vilten damesslof Rose blue

  Vilten damesslof Rose blue

  De sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm. De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend. Op de zolen zit geruwde suède, waardoor uitglijden wordt voorkomen. Koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd! Je kunt uitgaan van je normale schoenmaat. De sloffen moeten worden ingelopen en de drukpunten verdwijnen daardoor.

 • Vilten dames en herenslof Stripy van esgii Landelijk

  Vilten dames en herenslof Stripy

  Alle sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm.De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend. Op de zolen van de damessloffen zit bruin geruwde suède, waardoor uitglijden wordt voorkomen. Bij de heren is dit zwart geruwde suède. Koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd!

 • Vilten dames en herenslof Jak van esgii Landelijk

  Vilten dames en herenslof Jak

  Deze sloffen hebben de typische Mongoolse gekromde voorkant. De kromming is terug te voeren op het boeddhistische geloof, het willen beschermen van de grond (aarde). Met kamelenwol zijn traditionele motieven op de sloffen aangebracht. Het voetbed is van extra dik vilt waardoor de sloffen comfort en vering geven. De sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. Daarnaast is vilt water- en vuil afstotend. Op de zolen zit geruwde suède, waardoor uitglijden wordt voorkomen.

 • Vilten dames en herenslof High Boots Light grey van esgii Landelijk

  Vilten dames en herenslof High Boots Light grey

  De sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm.De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend. De sloffen hebben een gehele leren zool, waardoor uitglijden wordt voorkomen.

 • Vilten damesslof Button grey van esgii Landelijk

  Vilten damesslof Button grey

  De sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm.De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend. Op de zolen zit geruwde suède, waardoor uitglijden wordt voorkomen.Koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd! De rand van de sloffen is versierd met parelmoer knoopjes.

 • Vilten damesslof Feston green van esgii Landelijk

  Vilten damesslof Feston green

  De sloffen zijn gevilt van 100 procent natuurlijke schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm.De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend. De sloffen hebben een gehele leren zool, waardoor uitglijden wordt voorkomen.Koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd! De rand van de sloffen is afgewerkt met de Festonsteek.

Admin-Area