WONING GDB te BREDA door ddp-architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ddp-architectuur
ddp-architectuur
ddp-architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WONING GDB te BREDA

Op een diepe kavel is een nieuwe woning gebouwd en is de bestaande
garage omgebouwd tot hobby, kantoor of praktijkruimte, afhankelijk van de wensen van de bewoner.

De diepte van de kavel komt tot uitdrukking in het ontwerp van de woning. Vanaf de entree loopt een lange gang van voor tot achter door de woning. Deze gang schermt de private ruimten af van de bezoekers van de achtergelegen gerenoveerde garage.

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn op de tuinzijde georiënteerd. Aansluitend op de woonkamer en eetkamer wordt een ruim terras gemaakt. Tussen de woning en de hobbyruimte bevindt zich een patio, die lager gelegen is dan het niveau van de woning.

Op de verdieping bevindt zich ook een gang die de verdieping net als de begane grond in tweeën deelt. Ten opzichte van de begane grond is deze opgeschoven de woning in, zodat aan de tuinzijde alle slaapkamers gelegen zijn en aan de zijde van de oprit de badkamers en de technische ruimte.

In twee kleinere slaapkamers zijn entresols aangebracht, zodat de volledige hoogte van de kamers benut wordt.

Een vide ter plaatse van de trap en eetkamer verbindt beide verdiepingen ook vertikaal en geeft zo vanaf de verdieping zicht op de begane grond.

Admin-Area