woningverbetering Weert door Kwaspen Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kwaspen Architectuur
Kwaspen Architectuur
Kwaspen Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

woningverbetering Weert

Een sprekende, karakteristieke woning uit 1973. Qua vormgeving en uitstraling tijdloos, maar zowel functioneel als bouwkundig en energetisch niet naar de maatstaven van de 21e eeuw. Zo ontstaat een interessante opgave om de huidige functionele eisen in te passen en de woning te upgraden zonder de bestaande karakteristiek aan te tasten; liefst zelfs te versterken. Om de energievraag te beperken wordt de volledige schil aangepakt. Voor een optimaal resultaat worden de spouwmuren aan de buitenzijde na-geïsoleerd en gestuct. Zo kan de positie van de kozijnen worden heroverwogen om de karakteristiek daadwerkelijk te versterken en moderniseren.

Admin-Area