Gestreept behang - Streepje voor door Graham & Brown | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Graham & Brown
Graham & Brown
Graham & Brown
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Gestreept behang – Streepje voor

Graham & Brown biedt een ruim aanbod aan gestreepte behangvariaties, van opvallende drievoudige strepen tot subtiele en verfijnde krijtstreepjes. Strepen werken zowel alleen als in combinatie met een themamuur met een bijpassende effen tint uit hetzelfde kleurenpalet. Er is keuze uit traditionele structuren, gecombineerd met subtiele, neutrale paletten, of uit behangselecties met strepen met glitter en metallic glans. Gestreept behang kan horizontaal en verticaal worden opgehangen om een fabuleuze look in elke kamer te creëren. Het kan ook helpen bij het creëren van de illusie van hoogte en ruimte in kamers met lage plafonds.

 • Chef Taupe € 20,99: modern door Graham & Brown, Modern

  Chef Taupe € 20,99

  Met dit streepdessin krijgt een interieur een instant trend boost.

  Zo worden statements gemaakt. Het behang laat zich goed combineren met veel verschillende meubels en vormt een mooi contrast met bijvoorbeeld een houten vloer. Stripes is uitgevoerd in de zogenoemde ‘paste the wall’-techniek. Hierdoor kan iedereen behangen. Zonder behangtafels maar gewoon behanglijm op de muur, behang ertegenaan, afsnijden en klaar. Het is niet nodig om de lijm in te laten trekken. Ideaal als je regelmatig van behang wil wisselen, want het behang wordt net zo gemakkelijk weer van de wand verwijderd.

  Chef Taupe en Chef Grey € 20,99 bij karwei.

 • Chef Taupe € 20,99: modern door Graham & Brown, Modern

  Chef Taupe € 20,99

 • Kelly Hoppen Lineair Kelly's Taupe : modern door Graham & Brown, Modern

  Kelly Hoppen Lineair Kelly's Taupe

  Kelly Hoppen's stijlvolle en verfijnde design creëert een zeer veelzijdig behang dat een brede verscheidenheid aan ruimtes kan aanvullen, zowel in een moderne als een klassieke look. Een behang met subtiele beige lijntjes en glinsterende accenten voor diepte en warmte.

  Kelly Hoppen Lineair Kelly's Taupe € 30,00 per rol

 • Kelly Hoppen Zilver/Wit/Grijs: modern door Graham & Brown, Modern

  Kelly Hoppen Zilver/Wit/Grijs

  Strepen vormen een zeer effectieve manier om een gepersonaliseerde look te creëren, omdat ze zowel horizontaal als verticaal kunnen worden opgehangen om hoogte of breedte in de ruimte te creëren. Dit gestructureerde streepbehang heeft metallic accenten voor een verfijnde afwerking. De vulling met linneneffect helpt ook bij het verbergen van oneffenheden op de muur. Dit wit en grijs gestreepte behang staat perfect bij het gestructureerde linnendesign.

  Kelly Hoppen Zilver/wit/grijs € 30,00 per rol

 • Julien Macdonald zachtgrijs/parel: modern door Graham & Brown, Modern

  Julien Macdonald zachtgrijs/parel

  Dit veelzijdige behang met een mooi design dat verticaal en horizontaal aangebracht kan worden, toont tijdloze stijl die de seizoenen overstijgt. Pure witte strepen ontmoeten een diepgrijze tint en vormen een coole kleursamenwerking. Dit gestreept behang, afgemaakt met een flinke hoeveelheid glitter, die het licht vangen en kleur en structuur combineren tot een opvallend stijlstatement. Het duurzame papier is perfect voor drukke gezinshuishoudens en is wasbaar dankzij de reliëf structuur.

  Julien Macdonald Zachtgrijs/parel € 30,00 per rol

Admin-Area