laan van Overvest door TIEN+ architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
TIEN+ architecten
TIEN+ architecten

TIEN+ architecten

TIEN+ architecten
TIEN+ architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

laan van Overvest

De bewoners van dit huis vroegen om een leefruimte met meer relatie tot de tuin. De keuken en de badkamer waren aan vervanging toe.

Om een verbinding met de tuin te maken, zijn alle bestaande uitbouwen gesloopt en is een geheel glazen serre geplaatst over de volle breedte van de tuin. De serre is opgebouwd uit stalen kokerprofielen om een stoer contrast te vormen met de oude details van het bestaande huis.

In de serre is de woonruimte gesitueerd. De keuken is naar de straatzijde verplaatst om een overgangszone te vormen tussen de straat en de woonkamer. De trap is omgedraaid en naar de muur geschoven. Dit levert niet alleen beneden een beter verband op tussen de keuken en de woonkamer, maar ook een logische structuur op de verdieping.

De badkamer en wasruimte zijn geplaatst in een unit tussen de keuken en de woonkamer. Deze unit zoneert de plattegrond van de begane grond en versterkt de ruimtelijkheid.

Admin-Area