the wood ceramic furniture door cao interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
cao interieur
cao interieur
cao interieur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

the wood ceramic furniture

Jonathan Cao en Kesem Yahav, een in Israël geboren koppel dat nu woonachtig is in Amsterdam, ontwerpen en fabriceren handmatig hun eigen meubellijn. Nadat hij afstudeerde als meubelmaker aan het HMC ’Hout en Meubilerings College’ te Amsterdam, richt Jonathan zich nu op meubels, interieur design en interieur voor boten. Kesems basisvaardigheid komt voort uit zijn studie voor keramisch en industrieel ontwerper aan de Bezalel academie voor kunst en design in Jeruzalem. Hun onderling verweven ontwerpen geven krachtig stem aan het verlangen om beider kenmerkend medium te combineren om zo een harmonieus en uniek ontwerp te creëren. Deze lijn van houten meubels met keramische details benadrukt het contrast tussen deze twee materialen, terwijl een zuivere, verfijnde esthetiek behouden blijft.

www.woodceramic.com

 • funky: modern door cao interieur, Modern

  funky

 • elegant: modern door cao interieur, Modern

  elegant

 • elegant: modern door cao interieur, Modern

  elegant

 • atlas: modern door cao interieur, Modern

  atlas

 • blue eyes: modern door cao interieur, Modern

  blue eyes

 • tea set: modern door cao interieur, Modern

  tea set

Admin-Area