Rietgedekte villa te Borne door Building Design Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Building Design Architectuur
Building Design Architectuur
Building Design Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Rietgedekte villa te Borne

Moderne patiowoning met rieten kap

In het buitengebied van Borne staat deze imposante, vrijstaande patiowoning met moderne elementen. Het strakke, wit gekeimde metselwerk en de donkere elementen, zoals het trasraam en de kozijnen, geeft de woning een moderne uitstraling. De traditionele rieten kap verenigt de moderne architectuur met het omringende landschap.

De om de hoek doorlopende glaspui verbindt het uitgestrekte buitengebied met het woongedeelte. Ook op de verdieping is deze verbinding met het landschap goed waarneembaar door de het transparante karakter van de kopgevel.

De huiselijke binnensfeer, met de door onze interieurarchitect ontworpen kastenwand als afscheiding tussen keuken en woonkamer wordt op haar beurt weer doorgetrokken met buiten, door het omsloten terras, wat het typische karakter van een binnenplaats versterkt. De architectuur van de woning bepaalt zo het kenmerkende van een patiowoning.

Spreekt deze landelijke architectuur u aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
© 2015 – Building Design Architectuur

Admin-Area