Loft Amsterdam door De Ontwerpdivisie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De Ontwerpdivisie
De Ontwerpdivisie
De Ontwerpdivisie
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Loft Amsterdam

Groots wonen op 60 m² in hartje Amsterdam.

De bewoner van dit appartement wilde graag meer ruimte. Verhuizen was geen optie, aangezien de plek fenomenaal is: Midden in Amsterdam aan de Brouwersgracht. De Ontwerpdivisie is dus aan de gang gegaan met zijn grootste hobby: Ruimte maken.

Om te beginnen is het volledige appartement gestript. De ruimte tussen de eeuwenoude balken is maximaal opgehoogd en beter geïsoleerd. Eén wand is helemaal vrijgemaakt van pleisterwerk, zodat de eeuwenoude bakstenen in het zicht zijn gekomen. Vervolgens is met vaste kasten een aparte slaapruimte gemaakt, waardoor veel opbergruimte is ontstaan.

De oude balken zijn ontdaan van hun oude verflagen, waardoor het hout weer in het zicht is gekomen. Kozijnen zijn herstelt. De Ontwerpdivisie heeft een keuken van roestvrijstaal op maat ontworpen, welke overgaat in een zitmeubel/opbergmeubel. Ook de tafel is naar ontwerp van de Ontwerpdivisie en gemaakt van oude vloerplanken.

Admin-Area