Bosvilla Soest door Bureau MT | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bureau MT
Bureau MT

Bureau MT

Bureau MT
Bureau MT
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bosvilla Soest

Voor een gezin hebben we een bestaande bungalow uit de jaren '70, in de bossen bij Soest gerenoveerd, verduurzaamd en uitgebreid. Intern is de woning ingrijpend verbouwd en is een uitbreiding gerealiseerd. In de woning is een 'open' plattegrond gerealiseerd: de verschillende ruimten lopen vloeiend in elkaar over terwijl er wel prettige, afzonderlijke plekken gecreëerd zijn. Ondanks de bosachtige locatie komt er veel licht binnen via glaspuien en een daklicht. De grote ramen zijn ontworpen als een soort schilderijlijsten voor de natuurlijke omgeving. De uitwerking van de gevels grijpt in grote lijnen terug op de bestaande architectuur, maar is strakker gedetailleerd en beter in verhouding gebracht. De gevels en het dak zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en 3-voudige beglazing. Verder is de woning uitgerust met een zonneboiler.

Admin-Area