Tuin-Lounge | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Medie Interieurarchitectuur
Medie Interieurarchitectuur
Medie Interieurarchitectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Tuin-Lounge

Een paradijsje in het zuiden, zo kunnen we deze tuin-lounge in Brabant wel noemen.Deze ruimte is omgetoverd in een bar/ relax-ruimte welke los staat van het woonhuis. Er is op deze manier mogelijkheid om samen terug te trekken en te genieten van de tuin/wellness. Ook maakt deze lounge ruimte voor een gezellige vriendenavond of zelfs feest. Het verschillende materiaalgebruik maakt het ontwerp verassend maar ook rustig. De haard is van blauwstaal en geeft in de winter veel warmte, ook de schappen zijn in dit materiaal uitgevoerd.

Admin-Area