Verbouwing Tuinkamer met Vide door Arend Groenewegen Architect BNA | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Arend Groenewegen Architect BNA
Arend Groenewegen Architect BNA

Arend Groenewegen Architect…

Arend Groenewegen Architect BNA
Arend Groenewegen Architect...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing Tuinkamer met Vide

Voor een vrijstaande woning in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een verbouwing die de gehele begane grond een nieuwe indeling geeft. Door de gang tussen woning en bijgebouw te verbouwen tot royale open keuken ontstaat er een logische relatie met de atelierruimte in het bijgebouw. Deze ruimte krijgt een fraaie hoge glazen gevel aan de tuinzijde, met metselwerk in kleur en een schoorsteen in stucwerk, waardoor de vide optimaal tot zijn recht komt als een moderne lichte open ruimte.

Admin-Area