LONGHOUSE TEMBAK door Bos in 't Veld Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bos in 't Veld Architecten
Bos in 't Veld Architecten

Bos in 't Veld Architecten

Bos in 't Veld Architecten
Bos in 't Veld Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

LONGHOUSE TEMBAK

Het onderzoeksplan bestaat uit een ontwerp voor een ecologisch opvangs-, onderzoeks- en gemeenschapscentrum. En maakt deel uit van een herbebossings- en Orang-oetan rehabilitatieproject op het eiland Borneo. Het bestaat uit een traditioneel Dayak longhouse in combinatie met een ecoboerderij.

Het onderzoeksplan voor het ontwerp is gemaakt in samenwerking met Arjen Spijkerman. Het project is geïnitieerd door Willie Smits, en in samenwerking met de lokale Dayak bewoners.

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

  • LONGHOUSE TEMBAK:   door Bos in 't Veld Architecten, Tropisch

    LONGHOUSE TEMBAK

Admin-Area