Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Buro van Rooijen
Buro van Rooijen
Buro van Rooijen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

Buiten leven, koken en tot rust komen…

Bij dit tuinontwerp laat Buro van Rooijen zien dat de sfeer en eenheid vanuit binnen kan worden doorgetrokken naar buiten. Dat wordt onder andere gedaan door middel van een aanbouw, een buitenkeuken en een buitendouche. Dit alles wordt op een stijlvolle en moderne manier toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van diverse soorten materialen, waaronder IPE hout, gestort en gegoten beton, gecoat staal en karakteristieke beplanting. Kenmerkend aan dit ontwerp is de harmonie in materiaalkeuze.

 • Niveau verschillen: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Niveau verschillen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

  Door de tuin onder te verdelen in verschillende niveaus, worden er sub-ruimtes gecreëerd. Deze twee ruimtes worden onderbroken door een belijning van beton afwisselend met citroen tijm. Hierdoor zijn er meerdere functies gecreëerd binnen één ruimte.

 • Weerspiegeling: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Weerspiegeling

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Creatief in de tuin: een buitendouche maken!
  ["NL"] [Published] Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

  In het verlengde van de belijning van beton in combinatie met citroen tijm heeft Buro van Rooijen een RVS buitendouche geplaatst. De zichtlijn wordt versterkt door middel van de buitenspiegel.

  Door contrast op te zoeken voor dit strakke tuinontwerp is er gebruik gemaakt van wildere beplanting. Een voorbeeld hiervan is het wuivende siergras die, met een hoogte van maar liefst 80 centimeter, de donker getinte spiegel en buitendouche omarmt. Deze lijn wordt versterkt door drie karakteristieke kurkeiken.

 • Buitenkeuken: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Buitenkeuken

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Koken in de buitenlucht: de 7 beste tips bij het uitkiezen van de ideale buitenkeuken
  ["NL"] [Published] Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

  In samenhang met de buitenkeuken is er een verhoogde kruidentuin bedacht. Door de grote diversiteit aan kruiden ontstaat er een kleurrijk en vooral geurend geheel. Deze kruidentuin is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook praktisch te gebruiken. Op de muur gelegen aan de zuidkant van de tuin is over de volledige lengte een begeleiding van staaldraad gemaakt waarover de blauwe regen wordt begeleid.

 • Kruidentuin: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Kruidentuin

  Wat is er nu fijner dan op een mooie, zonnige dag de barbecue aansteken? Met een goed glas wijn, een biertje of een fris glas water met munt en limoen kun je de hele namiddag en avond gezellig bijpraten met familie of vrienden.

  Zorg dus dat je alles bij de hand hebt en maak je eigen kruidentuin voor die heerlijke cocktail of om je vlees te kunnen marineren. Geniet!

 • Exterieur: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Exterieur

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

  Binnen dit ontwerp heeft Buro van Rooijen ook nagedacht over het exterieur. De tafel is een eigen ontwerp waarbij de materiaalsoorten zijn gebruikt die terugkomen in het tuinontwerp. Dit is namelijk een wit gepoedercoat tafelblad op houten kolommen. Aan weerszijden van de tafel zijn houten bankjes gecreëerd, waarvan één gemonteerd is tegen de muur en de ander geïntegreerd is in het verhoogde terras. De klant heeft zelf nog gekozen voor een fauteuil inclusief hocker in een iets afwijkende kleur en stijl, dat nog meer leven brengt in de tuin.

 • Buitendouche: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Buitendouche

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] 7 geheimen voor het mooiste terras!

  Buitenleven...

  Een heerlijke warme zomerdag of lekker buiten gaan sporten? In beide gevallen is het heerlijk om gebruik te maken van deze rvs buitendouche. Het is echter ook heerlijk op een iets koelere dag omdat zowel de buitendouche als de buitenkeuken voorzien in van warm water.

 • Vogelvlucht: modern door Buro van Rooijen, Modern

  Vogelvlucht

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Haal buiten naar binnen: 6 tips om je huis te verbinden met je tuin
  ["NL"] [Published] Luxe stadstuin met buitenkeuken en buitendouche

  Turning our vision into a beautiful reality...

  Doordat de buitenkeuken in combinatie met de verhoogde kruidentuin in een lager gedeelte is geplaatst, kan hier tot in de late uurtjes worden gezeten. Zo kunt u onder het genot van een wijntje lekker lang nagenieten van een barbecue tijdens de zomermaanden.

Admin-Area