Ecoflo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Burgerhout B.V.
Burgerhout B.V.
Burgerhout B.V.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ecoflo

Duurzame oplossing

De Ecoflo benut resterende energie uit rookgassen voor het voorverwarmen van sanitair water. De compacte Ecoflo-unit wordt rechtstreeks aangesloten op de rookgasafvoer van een bestaande of nieuwe HR combiketel. Door energie te gebruiken die anders verloren zou zijn gegaan, zorgt de Ecoflo op duurzame wijze voor een besparing op het gasverbruik voor de warmwaterbereiding. Ook kan de Ecoflo de levering van warm water versnellen en zo waterverspilling voorkomen. Dit alles resulteert in een verlaging van de CO2-uitstoot. De Ecoflo bestaat uit 100% recyclebare materialen. Korte terugverdientijdDe Ecoflo is gemakkelijk te installeren en geheel onderhoudsvrij. Een stopcontact is niet nodig, want de Ecoflo gebruikt zelf geen energie. De besparing op gas voor de warmwaterbereiding is dus pure winst. De Ecoflo heeft een korte terugverdientijd van minder dan vijf jaar. Veel voordelenVoor gebruikers is de Ecoflo dé duurzame oplossing. De unit neemt weinig ruimte in en vormt een goed ogende combinatie met een HR combiketel. Dankzij de voorraad voorverwarmd tapwater is er snel warm water beschikbaar, waardoor het warmwatercomfort verbetert. Doordat de wachttijd bij de kraan wordt verkort, voorkomt de Ecoflo verspilling en bespaart zo kostbaar drinkwater.

  • Ecoflo unit van Burgerhout B.V. Scandinavisch

    Ecoflo unit

  • Ecoflo unit doorsnede van Burgerhout B.V. Scandinavisch

    Ecoflo unit doorsnede

  • Ecoflo unit op hr-combiketel van Burgerhout B.V. Scandinavisch

    Ecoflo unit op hr-combiketel

Admin-Area