Renovatie herenhuis te Den Haag door Studiohecht | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studiohecht
Studiohecht

Studiohecht

Studiohecht
Studiohecht
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Renovatie herenhuis te Den Haag

De renovatie van een woonhuis in het centrum van Den Haag.
Petra van Trigt maakte voor deze renovatie het totaalontwerp voor een nieuwe ruimtelijke inrichting van de gehele woning inclusief de twee badkamers en de keuken. Tussen de woonkamer en de keuken is de muur doorgebroken. Hiervoor hebben wij de vergunning en alle bijbehorende tekeningen aangevraagd en gemaakt. Wij hebben het ontwerp gemaakt van de keuken met eiland waarbij de bestaande verhoging in de keuken is gehandhaafd. Aan weerszijde van het eiland is een trap gemaakt die doorloopt in de houtenvloer. Voor de ontwerpen van de kinderbadkamer en de badkamer voor de ouders zijn wij uitgegaan van een rustige sfeer en beeld. Het blad inclusief de wasbakken is gemaakt van Corean in de kleur wit door de lengte van het blad maakt dit de badkamer grotere. Voor de tegels is gekozen voor één kleur om de rustige sfeer te verwezenlijken. Samen met de klant werden materialen uitgekozen voor vloer, gordijnen, keuken, badkamer en verlichting. Alle bestaande kozijnen zijn vervangen door nieuwe houten kozijnen met dubbelglas. De vloer en het dak zijn allebei opnieuw geïsoleerd. De woning heeft 4 lagen en het totale oppervlakte bedraagt 250m2.

Admin-Area