Beursstand Blommer coffee roasters door Samosa 'Ontwerp op Maat' | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Samosa 'Ontwerp op Maat'
Samosa 'Ontwerp op Maat'
Samosa 'Ontwerp op Maat'
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Beursstand Blommer coffee roasters

Voor Blommers Coffee Roasters hebben we een beursstand ontworpen, de gebruikte materialen zijn o.a. staal, eiken en de bekende metrotegels van het interieur van de Blommers koffiebranderij. Het logo van Blommers is in het hout gefreesd en vormt een mooi contrast met het materiaal.

Al met al een imposante koffiebar die erg snel op elke locatie op te bouwen is. Hoewel de bar groot overkomt is hij ontworpen met functionaliteit in gedachte: hij neemt slechts vier vierkante meter en alles is geïntegreerd in het meubel: koelkast, watertank & hydrofoor. Er is slechts stroom nodig om de bar te runnen.

  • Beursstand Blommer coffee roasters Industriële evenementenlocaties van Samosa 'Ontwerp op Maat' Industrieel

    Beursstand Blommer coffee roasters

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Samosa voor een 'Ontwerp op Maat'

Admin-Area