Villa Biesvaren door HOYT architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
HOYT architecten
HOYT architecten

HOYT architecten

HOYT architecten
HOYT architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Biesvaren

Villa voor eigenaar van een bekende meubelwinkelketen. De vorm van de villa wordt bepaald doordat alle verblijfsruimtes een terras aan het water hebben. De terrassen kragen soms drie meter uit wat opgevangen word door een staalconstructie in de borstweringen. Deze staalconstructie is verankerde aan een betonnen kern.Oorspronkelijk was de woning voorzien in wit stucwerk met daartussen transparant gelakte houten gevelbekleding. De opdrachtgever had een grote voorkeur voor grijs en zwart.

Admin-Area