Who's afraid of yellow?! door Ontwerpstudio Angela's Tuinen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Who's afraid of yellow?!

In deze gezellige tuin aan het water, zijn de warme kleuren eens niet geschuwd. Waar veel tuinbezitters kiezen voor koele tinten, heeft deze tuinbezitter gekozen voor een kleurenpalet van geel, oranje en rood. Natuurlijk blijft de overheersende kleur groen en is de tuin een oase na een dag hard werken. Er zijn verschillende zitplekken, waar op verschillende momenten van de dag genoten kan worden van het buitenleven.

 • Privacy Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Privacy

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Meer privacy? Zo verminder je de inkijk in je tuin

  De lei-amberbomen zorgen voor meer privacy in huis. Door een verhoogde bak tussen het terras en het water te plaatsen wordt ook op die plek meer privacy gecreëerd. Zo kan er gekozen worden tussen zitten op de vlonder aan het water en meer beschut zitten op het terras bij de woonkamer.

 • Composiet Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Composiet

  De vlonder aan het water en het terras bij de woonkamer zijn gemaakt van composietmateriaal, dat er uit ziet als hout, maar minder onderhoud vergt.

 • Warm Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Warm

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["EN"] [Published] 15 garden myths you've always believed (but aren't true)

  Een voorbeeld in detail van de beplanting in warme kleuren

 • Wintergroen Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Wintergroen

  Door voor voldoende wintergroene planten te kiezen, is ook in de winter de tuin de moeite waard om naar te kijken. Gecombineerd met planten die hun structuur in de winter houden, blijft het boeiend.

 • Aangekleed Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Aangekleed

  Het huis is 'aangekleed' met een klimplant die naar het balkon toe mag groeien langs strakke kabels. Er is een verhoogde plantenbak op maat gemaakt met een brede hardhouten zitrand, zodat er ook plaats is voor een snel kopje koffie in het ochtendzonnetje. In de bak weer ruimte voor weelderige beplanting.

Admin-Area