Loungetuin in Leiderdorp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ontwerpstudio Angela's Tuinen

Ontwerpstudio Angela's Tuinen

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ontwerpstudio Angela's Tuinen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Loungetuin in Leiderdorp

In deze moderne en onderhoudsvriendelijke tuin staat het genieten van het buiten zijn centraal. De beplanting heeft niet veel onderhoud nodig, de vijver zorgt dat er altijd iets te zien is en in alle seizoenen is deze patiotuin het aanzien waard.

Er zijn verschillende zitplekken gemaakt om te borrelen in de late middagzon en om uitgebreid te kunnen dineren aan tafel met de hele familie.

De combinatie van strakke grijze natuurstenen tegels met zandkleurige halfverharding geeft een moderne maar toch warme sfeer.

 • Zitje bij vijver Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Zitje bij vijver

  Vanaf alle plekken in deze kleine tuin én vanuit het huis is de vijver goed te zien. Een vijver is aantrekkelijk voor het dierenleven en dat zorgt ervoor dat er altijd iets te zien is.

 • Groene omlijsting Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Groene omlijsting

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Meer privacy? Zo verminder je de inkijk in je tuin

  De sfeer van de tuin wordt in grote mate bepaald door de aanwezige beplanting.

 • Vijver met buxusbollen Moderne tuinen van Ontwerpstudio Angela's Tuinen Modern

  Vijver met buxusbollen

  Door de buxusbollen heeft de tuin in alle seizoenen structuur.

 • De oude situatie...: modern door Ontwerpstudio Angela's Tuinen, Modern

  De oude situatie…

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["ES"] [Published] Moderno y asequible: muebles elegantes de Vida XL para tu hogar

  De situatie voor de renovatie van de tuin was rommelig en ongezellig en nodigde niet uit om lekker in de tuin te gaan zitten.

Admin-Area