Strakke robuuste voortuin | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Visser Tuinen
Visser Tuinen
Visser Tuinen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Strakke robuuste voortuin

De opdracht was om niet alleen een mooie tuin te maken maar ook een tuin die niet verzakt. Dit deel van Kudelstaart bevindt zich namelijk op hele slappe veengrond waardoor de oude tuin om de paar jaar flink verzakt raakte. Daarom is er voor gekozen om de oprit te funderen op betonpalen en hier een vloer op te storten. Daarnaast is de rest van de tuin geconstrueerd op meters lange hardhoutenpalen. Dit garandeert een hele lange levensduur zonder verzakking. De rest van de tuin is afgewerkt met robuuste materialen zoals zink, gebakken klinkers en Turks hardsteen. Het is nu alleen nog een paar maanden wachten op de beplanting om het echte eindresultaat te kunnen bewonderen.

Plaats: Kudelstaart

Datum oplevering: zomer 2013

Oppervlakte: ca. 65 m2

Admin-Area