Lounge tuin door Tuin van Heden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Tuin van Heden
Tuin van Heden
Tuin van Heden
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Lounge tuin

Paden van split, vormen de lopers door de tuin, bij deze Noord Hollandse villa.Ze nodigen uit om in de tuin te kijken en de tuin vanuit verrassende perspectieven te ervaren. Een pad om de vijver, komt uit bij een terras met dak platanen. Een inspirerende plek,om met de laptop te kunnen werken. Op warme dagen is het heerlijk toeven in deze lommerrijke omgeving. De grote grasvlakken geven de tuin grandeur. De loungehoek, met knapperend haardvuur en jacuzzi, laat je de tuin weer vanuit een ander perspectief beleven. Het materiaal gebruik sluit mooi aan bij de woning.

Door een aantal zichtassen, als uitgangspunt voor het ontwerp te nemen, wint de tuin aan kracht. Net als in een kijkdoos werk ik graag met coulissen. Op die manier is niet alles in een keer te overzien. Met hagen en borders schep ik een stuk intimiteit. Door te kiezen voor luchtige beplanting, is er verbondenheid met alle tuinonderdelen. De vijver in de tuin biedt een weids uitzicht . De grote gazons in dit ontwerp, geven de tuin grandeur.

 • Veranda Landelijke gezondheidscentra van Tuin van Heden Landelijk

  Veranda

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] [Published] 9 tuinen die je gelijk wilt kopiëren
  ["NL"] [Published] Bijzonder: naar het strand in je achtertuin!
  ["NL"] Jaarrond genieten met deze 5 bijzondere loungetuinen!

  Lounge hoek

  De lounge hoek is een heerlijke plaats om bij killer weer te verblijven. In de haard kan een knapperend vuur ontstoken worden. De jacuzzi ernaast is groot genoeg voor het hele gezin.

 • Aqua bleu Moderne gezondheidscentra van Tuin van Heden Modern

  Aqua bleu

  Tuinbeeld

  Sculptuur van zuiver albast en gegoten glas, waarin een waterdichte lamp is gemonteerd. Het geheel rust op een roestvrijstalen sokkel.

 • Lounge hoek Moderne gezondheidscentra van Tuin van Heden Modern

  Lounge hoek

  lounge hoek in de buitenlucht

  Heerlijk genieten van het weidse uitzicht op het Noord Hollands landschap. Een spiegel border omhult het terras. Wanneer het donker, of kil wordt, geeft de terrashaard een weldadige warmte.

 • Grenzeloos Landelijke gezondheidscentra van Tuin van Heden Landelijk

  Grenzeloos

  Verrassende perspectieven

  Paden van split, vormen de lopers door de tuin, bij deze Noord Hollandse villa.Ze nodigen uit om in de tuin te kijken en de tuin vanuit verrassende perspectieven te ervaren. Een pad om de vijver, komt uit bij een terras met dak platanen. Een inspirerende plek,om met de laptop te kunnen werken. Op warme dagen is het heerlijk toeven in deze lommerrijke omgeving.

Admin-Area