Terloops | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Wisse Trooster – qoowl
Wisse Trooster – qoowl
Wisse Trooster - qoowl
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Terloops

De klokken vertellen het verhaal van een vakman. De wijzerplaat is gemaakt van een gebruikte schuurschijf. Dat maakt iedere klok uniek. Elke klok heeft een kenmerkend patroon dat is ontstaan door de werkzaamheden van de vakman die de schuurschijf heeft gebruikt. Het verhaal van wie er me gewerkt heeft en wat er mee gemaakt is wordt meegestuurd met de klok.

De klok weegt +-900 gram en heeft een diameter van 30cm. Op aanvraag kunnen wij ook klokken leveren met een diameter van 60cm. De schuurschijven die we hier voor gebruiken zijn gebruikt door studenten van de Design Academy in Eindhoven.

De klokken worden in onze eigen studio gemaakt. Zowel de wijzers als de achterplaat zijn van hout. De klok wordt geleverd met een Quartz uurwerk, batterij en een op maat gemaakte kartonnen verpakking.

Admin-Area