Fijne badkamer door Intermat | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Intermat
Intermat
Intermat
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Fijne badkamer

Een nieuwbouwhuis is een uitgelezen kans om een huis naar eigen hand te zetten. Maar aangezien de budgetten meestal niet eindeloos zijn, moeten er prioriteiten worden gesteld.

Het ontwerpen van een badkamer, dat een aanzienlijk onderdeel is van het hele project , verliep bij Intermat erg soepel. Bijna spelenderwijs werden alle beslissingen genomen. Eerst de grote lijnen en vervolgens steeds gedetailleerder. Het hoefde ook niet allemaal in één keer. En dat is wel zo prettig, want anders zie je door de bomen het bos niet meer.

De indeling. Het sanitair. De tegels. De kleuren. En door de beslissingen die je eerder had genomen, was je steeds helemaal klaar voor de volgende fase. Daarnaast hebben we ook heel waardevolle adviezen gekregen voor de oplevering van het huis, waardoor de realisatie van de badkamer soepel verliep.' 'En de samenwerking stopte niet bij de aanschaf van het sanitair en de tegels. Ook de volledige plaatsing hebben we met Intermat gedaan. Daar waren we echt van onder de indruk.'

 • Bad met houten badombouw Moderne badkamers van Intermat Modern

  Bad met houten badombouw

  Een bad van HansGrohe met een houten badombouw van Eggersmann. Een innovatieve keukenproducent die individuele maatproducten realiseert. Door Intermat samengebracht in een badkamer!

  Wastafel meubel van Detremmerie.

  Intermat Badkamer

 • Zwevend toilet: modern door Intermat, Modern

  Zwevend toilet

  Zwevend toilet van Villeroy & Boch met een kast van Eggersman

  Intermat Badkamer

 • Sam wastafelkraan: modern door Intermat, Modern

  Sam wastafelkraan

  Wastafelmeubel van Detremmerie met een Sam wastafelkraan

  Intermat Badkamer

 • Tegelwand van Mosa Moderne muren & vloeren van Intermat Modern

  Tegelwand van Mosa

  Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich bovendien sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd.

  Intermat Mosa tegels

Admin-Area