De perfecte keuken door Intermat | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Intermat
Intermat
Intermat
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

De perfecte keuken

'Natuurlijk zijn we ook naar andere zaken geweest, maar bij Intermat hadden we direct een goede klik. We werden prettig ontvangen en voelden ons gelijk welkom. Ze zijn heel relaxed en luisteren goed naar je. Eigenlijk hadden we vooraf geen idee wat voor keuken we wilden. ’Laat maar eens wat zien,’ zei ik. Toen werden de nodige ideeën tevoorschijn getoverd. Zoals een prachtige keuken van naturel hout. Mijn vrouw wist het meteen. Dat is 'm! Daarna werd de keuken volledig op maat getekend.' 'Vervolgens gingen we met de verkoopleider en de eigenaar aan tafel. Tsja, het was dan ook geen kleinigheidje, onze keuken én bijkeuken. Heel fijn dus dat Intermat alle tijd voor ons nam en dat er serieus onderhandeld kon worden. Het plaatsen van de keuken ging probleemloos. Geheel volgens planning en onze installateur was een echte perfectionist. Zoals iedereen bij Intermat, merkten we al snel. Ze willen het écht goed doen.

 • Mereno keuken. Een compleet geheel: modern door Intermat, Modern

  Mereno keuken. Een compleet geheel

  Helemaal áf!

  Ouderwets vakmanschap én de beste productiemiddelen gaan bij Mereno Keukens op unieke wijze samen.

  Intermat heeft hier ook gezorgd voor een compleet geheel door ook te tafel te laten vervaardigen door Mereno.

 • Inbouwmagnetron en inbouwoven van Miele: modern door Intermat, Modern

  Inbouwmagnetron en inbouwoven van Miele

 • Inbouw koffiemachine en wijnklimaatkast van Miele: modern door Intermat, Modern

  Inbouw koffiemachine en wijnklimaatkast van Miele

Admin-Area