BOOKED by Jacqueline le Bleu door BOOKED by Jacqueline le Bleu | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BOOKED  by Jacqueline le Bleu
BOOKED  by Jacqueline le Bleu
BOOKED by Jacqueline le Bleu
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

BOOKED by Jacqueline le Bleu

BOOKED by Jacqueline le Bleu

Een ode aan het boek dat met steeds grotere aantallen wordt afgedankt.

Vintage linnen hardcovers, uitstekend leeslint en kapitaalband worden op gedetailleerde wijze verwerkt in de tafels en banken van BOOKED by jacqueline le Bleu

Door het papieren binnenwerk te vervangen voor een multiplex frame, en de ver doorgevoerde detaillering lijken de ontwerpen uit zwevende boeken te bestaan.

De boeken worden zorgvuldig geselecteerd waardoor ieder ontwerp unique is en wordt vernoemd naar de meest opmerkelijke titel.

#Bijgaand de foto's van multicolor collectie en mijn studio.

#project 1 de foto's van de tafel voor de schrijvers suite van het Kameha Grand Zürich (hierbij graag als bron vermelden)

#roject 2 ode aan de Steltman stoel

Admin-Area