Flinke aanbouw woonhuis Zeist | homify
Boks architectuur
Boks architectuur
Boks architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Flinke aanbouw woonhuis Zeist

Voor een familie van 6 in Zeist werd hun jaren dertig twee onder een kap woonhuis een beetje aan de krappe kant.
Door middel van een forse aanbouw aan de achterkant van het huis en een totale renovatie van het interieur is het huis omgetoverd tot een super ruim familiehuis met open haarden, een aparte speelruimte, 4 kinderslaapkamers en een prachtige master bedroom suite met badkamer en kastenruimte.

De oorspronkelijke achtergevel op de begane grond is een meter naar achter geschoven en vervangen door een moderne schuifpui met glas van vloer tot plafond. Dit enorme glasvlak en de lichtstraat in het dak van de uitbouw zorgen er voor dat er een zee aan licht de woonkeuken in schijnt. De aanbouw heeft door zijn zwarte gepotdekselde gevelbekleding en eiken houten kolom een stoer uiterlijk gekregen. Als extra is er aan de tuinkant van de uitbouw een overdekte buitenruimte gerealiseerd met open haard. Heerlijk voor lange zomeravonden.

Admin-Area