Bedrijfskeukens door PimpYourKitchen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
PimpYourKitchen
PimpYourKitchen
PimpYourKitchen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bedrijfskeukens

Twee projecten waarvoor wij keuken achterwanden voor bedrijfskeukens geleverd hebben. Beide op ons Pimp superior materiaal, de glanzende uitvoering.

Project 1 is in opdracht van Valtos architecten en is de kantine van het nieuwe laboratorium van het AMC ziekenhuis te Amsterdam. De bamboe is speciaal voor dit project in onze studio gefotografeerd.

Project 2 is in opdracht van restaurant Vandeijck. Chef kok Gardy Joordens: We krijgen zeer veel erg leuke reacties op de koeien van onze gasten. Ze staan dan ook prachtig en het brengt gezelligheid voor de koks in de keuken.

Admin-Area