Monumentale boerderij | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Frank Loor Architect
Frank Loor Architect
Frank Loor Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Monumentale boerderij

In een heel vroeg stadium ben ik betrokken geraakt bij de plannen voor deze woonboerderij in Nijkerk. Het betreft een gedeeltelijk verbouwd gemeentelijk monument. Voor de aankoop wilde de huidige eigenaar weten wat de mogelijkheden en kosten zouden zijn van een grote verbouwing die zou moeten resulteren in het bewoonbaar maken van de deel.

Na een snel schetsontwerp, een globale kostenraming en spoedoverleg met de monumentencommissie konden we concluderen dat het een haalbare zaak was. Nadat er overeenstemming was over de koop kon het bestaande worden opgenomen en werden de plannen verder uitgewerkt. Eind 2014 zijn de werkzaamheden afgerond.

In het interieur blijft de bestaande constructie functioneel en in het zicht. Na behandeling van de gebinten zien ze er nu weer mooi authentiek uit. De combinatie met de nieuwe afbouw is verrassend. Met aandacht en vakmanschap zijn boeiende stillevens van bestaand en nieuw gemaakt.

Admin-Area