(Tuin)Meubels | homify
Toen=Hier
Toen=Hier
Toen=Hier
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

(Tuin)Meubels

Bij Toen=Hier maken we niet zomaar meubels, want ieder product heeft iets eigenzinnigs. Dit zorgt ervoor dat het meubelstuk uniek is in jouw huis of tuin!

 • Plattelandsstoel Toen=Hier TuinMeubels

  Plattelandsstoel

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Toen=Hier heeft nostalgie voor binnen en buiten

  Dit is de strandstoel die bij alle Betere BoerenBed tenten staat. De Plattelandsstoel is gemaakt van geïmpregneerd hout welke later is geverfd met buitenbeits zodat het goed bestand is tegen verschillende weersinvloeden. De stoel is in 3 verschillende standen te zetten. Het zitvlak is gemaakt van een canvas doek, met dit materiaal worden ook de buitendoeken van de Boerenbedtenten gemaakt. De stoel gaat door het gebruik van dit materiaal lang mee. De stoel is dusdanig geïnnoveerd door de jaren heen waardoor het zitcomfort is gewaarborgd.

 • (Tuin)Meubels Toen=Hier TuinMeubels

  (Tuin)Meubels

  Deze bank is gemaakt met behulp van vuren hout. Het kussen wat overigens uit één stuk is gemaakt, is gevuld met schuim, een materiaal die het gevoel geeft dat u op stro zit! Het kussen wordt op zijn plaats gehouden middels een houten stok. Aan de uiteinden wordt het kussen vastgemaakt met behulp van rubberen elastieken. Op aanvraag is het mogelijk de bank in alle gewenste afmetingen te produceren.

 • Boerenkruk Toen=Hier TuinMeubels

  Boerenkruk

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Toen=Hier heeft nostalgie voor binnen en buiten

  Deze kruk heeft een mooie oude look, maar is ook super functioneel. Gebruik hem als krukje, bijzettafeltje of voetenbankje, alles kan! Daarnaast is in de kruk een handvat gemaakt, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Admin-Area