Interieur concept Sushi bar door Studio evo | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio evo
Studio evo

Studio evo

Studio evo
Studio evo
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieur concept Sushi bar

Het goed lopende sushi restaurant Kiraku aan de rand van het centrum van Den Haag kwam via hun aannemer bij Studio evo terecht. Ze wilden het restaurant opfrissen, maar met behoud van sfeer, want er komen veel vaste klanten.

Voor in de zaak bevindt zich de bar waar de sushi wordt bereid. Het donkere plafond wordt vervangen voor houten latten waarachter indirect licht wordt opgenomen. Boven de tafels worden een aantal origami lampen gehangen voor de sfeer, boven de bar direct licht.

De houten bar, plafond en lambrisering vormen een rustig geheel. Dit werd aangevuld met een aantal kleurschema's voor de aankleding. De vloer moet onderhoudsvrij zijn, tegels of beton.

  • Interieur concept sushi restaurant:   door Studio evo

    Interieur concept sushi restaurant

  • Interieur concept sushi restaurant:   door Studio evo

    Interieur concept sushi restaurant

  • verlichtings concept:   door Studio evo

    verlichtings concept

  • materiaal concept:   door Studio evo

    materiaal concept

  • kleur concept:   door Studio evo

    kleur concept

  • kleur concept:   door Studio evo

    kleur concept

Admin-Area