Bijzondere kinderverdieping door Studio evo | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio evo
Studio evo

Studio evo

Studio evo
Studio evo
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bijzondere kinderverdieping

De renovatie van een karakteristiek pand in Scheveningen en een volledig nieuwe indeling voor de zolder en de vliering. De donkere zolder met kleine kamers is verbouwd tot een lichte en ruime verdieping met veel speel en opberg capaciteit.

Met slimme oplossingen benutten we optimaal de beschikbare ruimte. De nieuwe badkamer wordt basis voor twee ruime hoogslapers bovenin de kap. Met de ruimtebesparende trap en een speelnet tussen de balken blijven de kamers open en licht. Degelijk voor de ouders, uitdagend voor de kinderen.

Het project is direct in 3D getekend ten behoeve van de communicatie met de opdrachtgever, en zo kon ook de ingewikkelde kap constructie in beeld gebracht worden. Snelle 3D schetsen van enkele varianten zetten de opdrachtgever tot nadenken over hun wensen en mogelijkheden.

  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • hoogslaper in de kap:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Kinderkamer door Studio evo, Modern
  • Bijzondere kinderverdieping:  Badkamer door Studio evo, Modern

Admin-Area