Hof van Zeelst door Gunneweg & Burg | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gunneweg & Burg
Gunneweg & Burg
Gunneweg & Burg
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Hof van Zeelst

In de wijk Meerhoven in Eindhoven hebben wij het project Hof van Zeelst gerealiseerd. Hof van Zeelst is een initiatief van 55 plussers die op deze locatie 32 levensloopbestendige bungalows gebouwd hebben volgens het CPO principe. Uitgangspunt van het ontwerp zijn twee hofjes waarbij 16 woningen gegroepeerd liggen rond een binnenhof. Bij alle woningen is de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond gelegen. Eventueel kon er op de verdieping uitgebreid worden. Met alle kopers is in individuele gesprekken een ontwerp gemaakt voor de woning. Wij hebben na het ontwerp de bouwvergunning aangevraagd en vervolgens de uitvoering tot aan de oplevering begeleid.

Dit heeft geresulteerd in 32 moderne enenergiezuinige bungalows met 32 verschillende plattegronden en een divers gevelbeeld. De horizontale metselwerkbanden zorgen ervoor dat ondanks die verschillen het toch één geheel blijft.

Dit project is zeer succesvol gebleken en heeft geresulteerd in een tweede fase waarin nog eens 18 woningen gebouwd worden in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

 • Woningen rondom het binnenhof Moderne huizen van Gunneweg & Burg Modern

  Woningen rondom het binnenhof

 • Zicht op de woningen vanaf de wal Moderne huizen van Gunneweg & Burg Modern

  Zicht op de woningen vanaf de wal

 • Achtergevels van de eindwoningen Moderne huizen van Gunneweg & Burg Modern

  Achtergevels van de eindwoningen

 • Entree van het hof Moderne huizen van Gunneweg & Burg Modern

  Entree van het hof

 • Voorgevels van de woningen met carports Moderne huizen van Gunneweg & Burg Modern

  Voorgevels van de woningen met carports

Admin-Area