Flowers door FilipTackdesignoffice | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
FilipTackdesignoffice
FilipTackdesignoffice
FilipTackdesignoffice
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Flowers

De renovatie van deze langgevelhoeve gebeurde met zachte hand. En toch is de transformatie tussen vroeger en nu gigantisch. Het aanpassen van de circulatie binnen de bestaande 'kamer na kamer' opbouw accentueert de lengte van de hoeve en levert interessante perspectieven op. De lange centrale gang functioneert als art-corridor. De dubbelhoge master bedroom vormt samen met de bathroom één visueel open ruimte. Het materiaalgebruik in de woning werd beperkt tot brede plankenvloeren, hergebruik van bestaande tegels en deuren en tijdloze nieuwe materialen. De swimmingpool en het ondergrondse poolhouse zijn in opbouw.

Admin-Area