Verbouw monument door Studio Blanca | homify
Studio Blanca

Studio Blanca

Studio Blanca
Studio Blanca
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouw monument

Verbouwing en uitbreiding van een gemeentelijk monument aan de Blekersvaartweg te Heemstede, bestaande uit een woonhuis uit 1896 en een voormalige paardenstal uit 1660. Centraal in de grote woning is een vide gemaakt waarin trappen en brugdelen de verschillende vloerniveaus met elkaar verbinden. Door de vide met bovein daklichten in het schuine dak komt het daklicht diep in hart van de woning. Een nieuw transparante uitbouw zorgt voor een relatie tussen het interieur van de woning en de tuin.

  • zuidgevel:   door Studio Blanca

    zuidgevel

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede
    ["NL"] [Published] Voor en Na: van schuur naar serre!
  • bestaande garage:   door Studio Blanca

    bestaande garage

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Voor en Na: van schuur naar serre!

    De garage is van recentere datum dan de rest van de monumentale gebouwen.

  • serre:   door Studio Blanca

    serre

    Op de plaats van de garage is een serre gerealiseerd. Deze zorgt dat de woning naar de tuin opent.

  • zuidegevel bestaand:   door Studio Blanca

    zuidegevel bestaand

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede

    Rechts is een deel van de oude kleine entree te zien die op latere datum er tegenaan geplakt is.

  • zuidgevel nieuw:   door Studio Blanca

    zuidgevel nieuw

    De woning heeft een nieuwe ruime entree gekregen met een luifel die doorloopt als dak van de serre en zo een verbindend element vormt tussen oud en nieuw.

  • slaapkamer bestaand:   door Studio Blanca

    slaapkamer bestaand

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede
    ["NL"] [Published] Voor en Na: van schuur naar serre!
  • master bedroom nieuw:   door Studio Blanca

    master bedroom nieuw

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede
    ["NL"] [Published] Voor en Na: van schuur naar serre!

    Een van de bestaande slaapkamers is master bedroom geworden met een transparante badkamer die de ruimte in takt laat.

  • zijkamer bestaand:   door Studio Blanca

    zijkamer bestaand

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede

    De bestaande kleine zijkamer en de mooie oude gemetselde muur.

  • entree nieuw:   door Studio Blanca

    entree nieuw

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede

    De bestaande zijkamer is entree geworden. Door de transparante pui is ook op deze plek een relatie tussen woning en tuin gemaakt. De oude gemetselde muur is in ere gehouden. Vanuit de entreehal loop de trap naar de verdieping.

  • woonkamer bestaand:   door Studio Blanca

    woonkamer bestaand

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Voor & Na: Verbouwing van een monumentaal pand in Heemstede
    ["NL"] [Published] Voor en Na: van schuur naar serre!

    Een deel van de woonkamer met de oude houten spanten. Deze voormalige paardenstal is het oudste deel van het monument uit 1660.

Admin-Area