Exclusieve tuinmeubelen van Gardeluxe door Gardeluxe | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gardeluxe
Gardeluxe
Gardeluxe
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Exclusieve tuinmeubelen van Gardeluxe

Geachte heer/mevrouw,

In dit document vindt u informatie over Gardeluxe.

De foto’s zijn apart geupload. Allen passen bijvoorbeeld bij een thema. De beschrijving van de foto staat in de naam.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan hoor ik die graag.

U kunt contact met mij opnemen via: info@gardeluxe.com of 0541-669597

Met vriendelijke groet,

Maartje de Rond

Voordelen tuinmeubelen Gardeluxe:

*Unieke collectie * Hoge kwaliteit *Onderhoudsarm *Weerbestendig *Lange levensduur *Duurzaam materiaalgebruik *Productie in eigen beheer *Constante collectie

Introductie Gardeluxe

Onze meubelen maken we al ruim 25 jaar. Inmiddels kennen we alle kneepjes van het vak en combineren we moderne technieken met traditioneel vakmanschap.

Inspiratie vinden we in de 19e eeuw. Onze ontwerpen zijn replica's van klassieke modellen zoals ze bijvoorbeeld te zien waren op de Titanic. Een aantal modellen kent een geheel aluminium uitvoering, maar we passen ook nog steeds het in de 19e eeuw gebruikte gietijzer toe. Meestal kiezen we voor het eigentijdse lichtmetaal gietaluminium in combinatie met de beste kwaliteiten hardhout. De aluminium collectie kent enkele voordelen:

· Er zijn meerdere lengtematen mogelijk

· Het kleurenaanbod wordt aanzienlijk verrijkt met de Futura kleuren. Deze kleuren zijn namelijk alleen mogelijk bij de aluminium banken

· De banken kennen niet alleen een langere levensduur, maar zijn geheel recyclebaar en dus duurzaam.

Verschillende lengtematen

De houten tuinbanken hebben 3 standaard lengtematen, namelijk 120, 140 en 160 cm. De aluminium tuinbanken hebben maar liefst 5 verschillende standaard lengtematen, namelijk 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Zo kan er in combinatie met de hardstenen tuintafels en bijpassende tuinstoelen een grote dining-tafel voor het hele gezin en/of gasten worden samengesteld, maar ook voor het creëren van een knus hoekje bestaan volop mogelijkheden.

Tafels

De bijpassende tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin). Dit is een organogeen afzettingsgesteente van ongeveer 2 miljoen jaar oud. In deze steensoort kunnen fossielen worden aangetroffen van schelpdieren die in de betreffende periode voorkwamen. De tuintafels zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Afvalbakken

Zoals we kiezen voor kwaliteit en hoogwaardige materialen voor onze tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels, doen we dat ook bij onze afvalbakken. Kenmerkend is dat de deur, het deksel en de bodem van dat buitenbak extra zijn verstevigd. We hebben gekozen voor 2 soorten modellen, een moderne en klassieke variant. Bij beide modellen bestaat de optie voor een bol deksel. Naast onze standaard kleuren nachtblauw en klassiek groen kunnen we alle RAL en FUTURA kleuren leveren. De Reabin afvalbak is bijpassend bij de banken Zocher, Rheia, Artemis, Achilles en Ourobouros. Allen worden gekenmerkt door dezelfde takkenpoot.

Verkoop

We houden alles graag in eigen hand. Daarom produceren we zelf en verkopen we onze meubelen rechtstreeks aan onze klanten. In de tuin van het kantoor in Weerselo staan de verschillende modellen opgesteld. Bovendien is Gardeluxe vertegenwoordigd op diverse beurzen en fairs. Bekijk het overzicht van de openingstijden van de modellentuin.

Een kleurrijke tuin

Uw tuin vol met kleur? Alles kan! Standaard leveren wij de tuinmeubelen in klassiek groen of nachtblauw, maar alle RAL en Futura kleuren zijn mogelijk.

Stilletjes genieten

Het heerlijke buiten zijn. Meteen genieten van de allereerste zonnestralen. Dit kan met de tuinmeubelen van Gardeluxe. De tuinmeubelen zijn namelijk weerbestendig en onderhoudsarm en kunnen dus het gehele jaar door buiten blijven staan.

Heerlijk wegdromen op een Gardeluxe tuinbank en de wereld om je heen even vergeten. Zelf de kleur van uw tuinmeubel bepalen? Bij Gardeluxe leveren we standaard de kleuren klassiek groen en nachtblauw, maar alle RAL en Futura kleuren zijn mogelijk.

Magisch genieten van uw tuin

Kom erachter hoe magisch uw tuin kan zijn, heerlijk op uw Gardeluxe tuinbank, genietend van uw tuin en de geluiden van de natuur. Door de combinatie van het gebruik van hoogwaardige materialen en een unieke behandeling heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw tuinmeubelen.

Klassiek genieten

Op de klassieke tour… De bijzondere tuinmeubelen van Gardeluxe zijn geïnspireerd op prachtige 19e-eeuwse ontwerpen. De collectie van Gardeluxe bestaat uit 25 verschillende tuinbanken, 6 tuinstoelen met bijpassende tuinbanken en 7 tuintafels. Zo kunt u eindeloos combineren met een klassieke uitstraling.

Personaliseer je tuinmeubel

Uw eigen tuinbank in stijl

De stijl bepaalt u! Maak uw tuinmeubel ook écht úw tuinmeubel. Altijd al tuinmeubelen in uw favoeriete kleur willen hebben? Dat is bij Gardeluxe mogelijk. Gardeluxe levert standaard in de kleuren klassiek groen en nachtblauw, maar alle RAL en Futura kleuren zijn mogelijk!

Exclusiviteit in uw tuinmeubel

Laat de exclusiviteit in uw tuinmeubel spreken. Personaliseer uw tuinmeubel met een gravering van uw eigen familielogo of familiewapen, of met een tekst wat iets zegt over uzelf. Dit is allemaal mogelijk bij de tuinmeubelen van Gardeluxe. Zie uw terras als een rustplek en rust lekker uit op uw tuinbank, welke natuurlijk helemaal naar uw smaak is gemaakt.

 • Voor jong en oud: modern door Gardeluxe, Modern

  Voor jong en oud

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Opgelet! Zo maak je de tuin kindvriendelijk en veilig

  Tuinbank Apollo in Ral 3003 (Rood)

 • Klassiek genieten van Gardeluxe Klassiek

  Klassiek genieten

  Tuinbank Poseidon in Ral 9005 (zwart)

 • Voor jong en oud van Gardeluxe Klassiek

  Voor jong en oud

  Tuinset Afrodite, bestaande uit twee Afrodite tuinbanken, vier Afrodite tuinstoelen en een Hestia tuintafel, allen in RAL 7022 (Grijs) (thema voor jong en oud)

 • Voor jong en oud: modern door Gardeluxe, Modern

  Voor jong en oud

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Inspiratie voor een kindertuin met én zonder speeltoestel

  Tuinstoel Ikaros in RAL 1023 (Geel), RAL 6024 (Groen), RAL 3020 (Rood) en RAL 5017 (Blauw) (thema voor jong en oud)

 • Stilletjes genieten van Gardeluxe Klassiek

  Stilletjes genieten

  Tuinbank Afrodite in RAL 7022 (Grijs) (thema Stilletjes genieten)

 • Stilletjes genieten van Gardeluxe Klassiek

  Stilletjes genieten

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Bijzondere zitmeubels: comfort voor thuis

  Tuinbank Artemis in onze eigen kleur; klassiek groen (thema Stilletjes genieten)

 • Stilletjes genieten van Gardeluxe Klassiek

  Stilletjes genieten

  Tuinset Afrodite, bestaande uit twee Afrodite tuinbanken, vier Afrodite tuinstoelen en een Hestia tuintafel, allen in RAL 7022 (Grijs) (thema stilletjes genieten)

 • Personaliseer je tuinmeubel: modern door Gardeluxe, Modern

  Personaliseer je tuinmeubel

  Tuinbank Gaia in kleur Futura BORA 2525 met eigen logo ontwerp (thema personliseer je tuinmeubel)

 • Personaliseer je tuinmeubel: modern door Gardeluxe, Modern

  Personaliseer je tuinmeubel

  Tuinbank Zeus in onze eigen kleur; klassiek groen met ingegraveerd wapen (personaliseer je tuinmeubel)

 • Personaliseer je tuinmeubel / klassiek genieten / samen genieten van Gardeluxe Klassiek

  Personaliseer je tuinmeubel / klassiek genieten / samen genieten

  Tuinset Zeus, bestaande uit één tuinbank Zeus, vier tuinstoelen Zeus en een tuintafel (thema personaliseer je tuinmeubel)

 • Personaliseer je eigen tuinmeubel: modern door Gardeluxe, Modern

  Personaliseer je eigen tuinmeubel

  Tuinstoelen Afrodite in kleur Futura BRUN 2650 sablé en Futura NOIR 2200 sablé (personaliseer je tuinmeubel)

 • Klassiek genieten van Gardeluxe Klassiek

  Klassiek genieten

  Tuinset Adonis, bestaande uit twee tuinstoelen Adonis, één tuinbank Adonis en een Kronos tuintafel, allen in RAL 9005 (Zwart) (thema klassiek genieten)

 • Klassiek genieten van Gardeluxe Klassiek

  Klassiek genieten

  Tuinset Zeus, bestaande uit één tuinbank Zeus, vijf tuinstoelen Zeus en een tuintafel Herakles, allen in RAL 9005 (Zwart) (thema klassiek genieten)

 • Klassiek genieten van Gardeluxe Klassiek

  Klassiek genieten

  Tuinstoel Demeter in RAL 9005 (Zwart) (thema klassiek genieten)

 • Klassiek genieten van Gardeluxe Klassiek

  Klassiek genieten

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Bijzondere zitmeubels: comfort voor thuis

  Tuinstoelen Zeus, Hocker en tuintafel Castor, allen in onze eigen kleur; klassiek groen (thema klassiek genieten)

Admin-Area