Koffietafel 1121 | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio TOIMII
Studio TOIMII
Studio TOIMII
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Koffietafel 1121

Een tafel staat centraal in de ruimte waar deze zich bevindt. Studio TOIMII maakte Koffietafel 1121 (de afmeting in mm) specifiek voor de uiteindelijk gesitueerde woonkamer, waar de tafel perfect aansluit in vormgeving en materiaal gebruik.

Het uitgefreesde deel in het bovenblad doorbreekt het grote blad en creëert op een speelse manier een kader om magazines of laptops te plaatsen. Het zwevende onderblad maakt het mogelijk magazines, afstandsbedieningen en tablets uit het zicht te leggen, maar toch bij de hand te hebben.

 • koffietafel 1121 van Studio TOIMII Minimalistisch

  koffietafel 1121

 • uitgefreesde deel van Studio TOIMII Minimalistisch

  uitgefreesde deel

 • onderblad van Studio TOIMII Minimalistisch

  onderblad

 • koffietafel 1121 van Studio TOIMII Minimalistisch

  koffietafel 1121

Admin-Area