Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij
Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij
Eurobord Keukenspuiterij en...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij

Deze klant liet door ons zijn keukenkastjes verven in de kleur zijdeglans grijs ON.OO.55. In onze keukenspuiterij hebben wij in een moderne spuitcabine zorggedragen voor de lakafwerking van de demontale delen van deze keuken, zoals de ladefronten en keukenkastdeurtjes.

Tijdens het spuiten van deze keukenpanelen werden tevens de ’vaste’ en ’niet demontabele’ delen zoals zijpanelen van koelkast en keukenkastjes, op locatie door onze schilder van deze nieuwe kleur voorzien.

Demontage, montage en transport van en naar onze spuiterij werden door onze eigen montage- en transport service voor deze klant uitgevoerd.

Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

 • Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij | na het spuiten: modern door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij, Modern

  Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij | na het spuiten

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Hoe krijg ik de mooiste grijze muur in de woonkamer?

  De lakafwerking van deze keukenkastjes bestaat uit een twee componenten voorlak en aflak. Deze verbinding van polyurethaan en acrylaathars staat garant voor keukenkastjes verven met een hoge resistentie tegen mechanische belasting in combinatie met een hoge kleurechtheid.

  Met andere woorden: een hoge krasbestendigheid en minimale verkleuring.

  Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

  Lees meer over keuken spuiten op onze website.

 • Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij | voor het spuiten: modern door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij, Modern

  Keukenkastjes verven in onze keukenspuiterij | voor het spuiten

  De toplaag van deze keukenkastjes bestaat uit kunststof. Voordat wij deze keukenkastjes verven in de gewenste kleur is een juiste voorbewerking van de keukenfronten, ladefronten en vaste delen, alsmede het aanbrengen van een juiste hechtlaag noodzakelijk.

  Het verven van deze keukenkasten vindt plaats door middel van verfspuittechniek met speciaal hiervoor ontwikkelde lakken en materialen.

  Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

  Lees meer over keuken spuiten op onze website.

Admin-Area