Luxe hotel slaapkamer voor thuis door De Suite | homify
De Suite
De Suite
De Suite
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Luxe hotel slaapkamer voor thuis

Een luxe hotel slaapkamer voor thuis. Dat was de droom waarvoor deze klant bij De Suite aanklopte. Met naast een luxe slaapkamer in hotelstijl, ook veel kastruimte. Daarvoor zijn van twee kamers één grote kamer gemaakt. Met het doorbreken van de tussenwand is de inloopkast vanuit het bed te zien. Daarom is gekozen om de inloopkast met deuren uit te voeren. Met 8 draaideuren en 8 brede laden biedt de kast een zee aan opbergruimte. Bij het betreden van de inloopkamer springt onder de kasten de verlichting aan van een LED-strip. De verlichting achter de deuren gaat aan en uit door middel van een deursensor. De room divider in het midden van de ruimte is voorzien van laden, deurtjes en glazen planken.

De luxe boxspring is een waar kunstwerk geworden. De capitonneringen rijken tot aan het plafond, waarvoor de stoffeerder ter plekke de eindafwerking heeft verzorgd. Rondom het gestoffeerde paneel loopt een houten lijst waar ook de leeslampen in verwerkt zijn. De elektrisch verstelbare boxsprings zijn volledig in eigen beheer gemaakt en afgestemd op de wensen van de gebruikers. 

Locatie
Gouda
 • Slaapkamer als in hotel Moderne slaapkamers van De Suite Modern

  Slaapkamer als in hotel

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] [Published] Prachtige bedden in alle soorten en maten
  ["NL"] [Published] Luxe bedden voor prachtige slaapkamers
  ["NL"] [Published] Slapen als een vorst in een moderne luxe slaapkamer!

  Je hebt elke dag weer plezier van een stijlvolle slaapkamer waarin alles klopt. Een heerlijk bed, een goed doordachte inloopkast, prettige loopruimtes en vooral een sfeer waarin je je fijn voelt. Deze luxe slaapkamer voldoet aan alle criteria.

  Waarom een slaapkamer van De Suite?

  • slaapkamer ontwerp op maat
  • perfect combineren met bed en kast
  • eigen productie
  • vakkundig en zorgvuldig
 • Boxspring Louvre: modern door De Suite, Modern

  Boxspring Louvre

  De Louvre brengt warmte en gezelligheid in de slaapkamer. Het hoofdpaneel wordt met de hand gecapitoneerd door onze eigen vakmensen. Laat u verrassen door de vele meubelstoffen in linnen en katoen met de mooiste natuurlijke kleuren. In de showroom in Moordrecht vindt u verschillende gecapitonneerde boxsprings en bedden.

  Waarom een bed van De Suite?

  • 40 jaar ervaring in bedden op maat
  • Bekwaam advies voor hét perfecte bed
  • Topkwaliteit direct vanaf de fabriek
  • Vele design en comfort mogelijkheden
 • Inloopkast: modern door De Suite, Modern

  Inloopkast

  De moderne slaapkamer is voorzien van deze "open" inloopkast, volledig te zien bij de entree van de slaapkamer en vanuit bed. Daarom heeft deze inloopkast deuren zodat alle kleding netjes opgeborgen kan worden. In het midden van de ruimte was genoeg plek voor wat wij een 'garderobe-tafel' noemen: een meubel waar je even handig wat kleding oplegt, maar tegelijk ook de nodige kastruimte biedt. Zo'n tafel maken we vaak met laden en deurtjes, en uiteraard volledig in stijl van de slaapkamer.

 • Luxe hotel slaapkamer voor thuis Moderne slaapkamers van De Suite Modern

  Luxe hotel slaapkamer voor thuis

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Slapen als een vorst in een moderne luxe slaapkamer!
 • Luxe hotel slaapkamer voor thuis Moderne slaapkamers van De Suite Modern

  Luxe hotel slaapkamer voor thuis

Admin-Area