Kussens uit 't wild door Furandco | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Furandco
Furandco
Furandco
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kussens uit 't wild

Op kleine wildsoorten mag in Nederland gejaagd worden. Denk hierbij aan dieren als de haas, het konijn, de fazant, de wilde eend en de houtduif. Afhankelijk van het diersoort begint het jachtseizoen- op 15 augustus of 15 oktober en eindigt op 31 december of 31 januari.

Echter voor de beverrat en muskusrat gelden hele andere regels. Op deze beesten wordt niet gejaagd, maar deze beesten worden het hele jaar door bestreden in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Ze veroorzaken beide grote oeverschade en de beverrat in het bijzonder veel gewasschade. Ook zijn ze een bedreiging voor de waterkeringen en kunnen ziekteverwekkers overdragen. In Groot Britannië is de beverrat inmiddels uitgeroeid. In Scandinavische landen is de beverrat de grotendeels uitgestorven, vanwege de strenge winters waarin de beverrat als zg. exoot niet overleeft. De beverrat komt namelijk oorspronkelijke uit het subtropische deel van Zuid Amerika. De muskusrat komt oorspronkelijk uit Noord Amerika en is veel beter bestand tegen extreme kou.

Echter, als gevolg van de bestrijding om de vraat-en graafschade van zowel de beverrat als de muskusrat te beperken, komen de huiden van deze bestreden dieren uiteindelijk beschikbaar.

En kijk, wat je er dan voor moois mee kan maken! De huid van een beverrat heet dan nutria en die van een muskusrat bisam. Prachtige duurzame materialen!

  • Kussens uit 't wild van Furandco Eclectisch

    Kussens uit 't wild

Admin-Area