Volleybal kantine | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur

Sooph Interieurarchitectuur

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
Sooph Interieurarchitectuur
Sooph Interieurarchitectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Volleybal kantine

Voor de volleybal kantine in Hengelo was het tijd voor een make-over. De jeugd kon zich niet meer identificeren met het interieur en hing liever ergens anders na de wedstrijd.

We hebben alle leden gevraagd wat ze wilden zien in de kantine en welke stijl ze aansprak. Zo zijn we gekomen tot de frisse, moderne en jeugdige uitstraling die het nu heeft.

Het is een mix geworden met vooral veel industriële onderdelen zoals de lampen en de bar. De planten maken het huiselijk en gezellig.

Locatie
Hengelo
 • volleybal kantine hengelo Eclectische fitnessruimtes van Sooph Interieurarchitectuur Eclectisch Hout Hout

  volleybal kantine hengelo

  het bord boven de bar is van krijtbord en kan elke week worden beschreven met de aanbieding van dat moment of andere belangrijke mededelingen en grapjes.

 • volleybal kantine Eclectische fitnessruimtes van Sooph Interieurarchitectuur Eclectisch Hout Hout

  volleybal kantine

  De borden links aan de wand zijn gekozen door de leden zelf en zijn een drieluik van belangrijke gebeurtenissen. Zoals het winnen van een belangrijke wedstrijd en de mascotte.

 • wandbankjes Eclectische fitnessruimtes van Sooph Interieurarchitectuur Eclectisch Hout Hout

  wandbankjes

  De lange wandbank is een leuke plek met uitzicht op de volleybal hal. Je kan nu de wedstrijd volgen vanaf de bank terwijl je een lekker drankje drinkt.

 • lampen van Sooph Interieurarchitectuur Eclectisch

  lampen

  mooi industriële stalen lampen. Doordat het armatuur open is kan ook vanaf de volleybal zaal gezien worden dat het gezellig is in de kantine.

 • BAR Eclectische fitnessruimtes van Sooph Interieurarchitectuur Eclectisch MDF

  BAR

  Ook het woord BAR draagt bij aan een industriële look.

Admin-Area